Nefesimiz Enselerinde…

Nefesimiz Enselerinde…

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Av. Halil Öztürk Kırşehir Açık Hava Mitingi öncesi Osman Bölükbaşı`nın anıtını ziyaret etti.

KIRŞEHİR COŞKUSU TÜRKİYE’YE YANSIYACAK

Mitingle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Öztürk “Nefesimiz Ensenizde temalı açık hava buluşmamızı Kırşehir’de coşkulu bir şekilde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Son zamanlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ülkemizde bir başkanlık türküsü tutturulmuş gidiyor. Yeni cumhurbaşkanı unvanıyla hiç kimseden çekinmeden, utanmadan başkan olma hayalini her ortamda dillendirmeye devam ediyor. Bu arada fiili başbakanlık görevini de bu amaç uğrunda sürdürmeyi ihmal etmiyor. Yürütmenin başındaki makam gibi değil de siyasi parti lideri gibi mitingler düzenleyerek AKP’ye oy istiyor. 400 milletvekili verin size başkan olayım, başınızda tek adam kalayım istiyor. Bugünlere gelmesine borçlu sistem olan parlamenter sistemi kötülüyor. Cumhurbaşkanının bu taleplerine karşılık genel başkanımız başta olmak üzere tüm kadrolarımızla cumhurbaşkanının miting düzenlediği AKP sempatizanlığına devam ettiği her yerde bizlerde gidip nefesimizin ensesinde olacağını buradan tüm Türkiye’ye duyurduk” dedi

İLK MESAJ KIRŞEHİR’DEN

Kırşehir’de bunun ilk mesajını verdiklerini bildiren Öztürk “Bizler, Kırıkkaleli hemşerilerimden aldığı vergilerle saraylarını ısıtanları rahata erdirmeyeceğiz. İmralı canisi ile yapılan pazarlıklar sonucu verilen imtiyazlar ile çözülme sürecine devam edip ülkeyi bölmelerine müsaade etmeyeceğiz. Çiftçimize esnafımıza sahip çıkıp zararına üretim yapmalarına razı gelmeyeceğiz, siftahsız kepenk kapatmalarını görmezden gelmeyeceğiz. Kırıkkaleli hemşerilerimizle birlikte ayağa kalkarak ihanetin belini kırıp yeni Türkiye Değil Güçlü Türkiye için hep birlikte çalışacağız, ülkemizi huzur ve barış dolu günlere getirmek için gerekirse uyumayacağız” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız